pojď se bavit!
HOME PŘIDAT PŘÍSPĚVEK

Humorné texty

Úvodní stránka
Menu
Zvesela.cz

Dívčí koutek intimnosti

Mam problemy se svymi dlanemi. Zdaji se mi az prilis suche, nemaji tu spravnou hebkost jako v te reklame. Co s tim? Lucka (12)

Zkus vodu. Normalne si pust kohoutek vodovodu a ruce si dej na chvili pod nej. A muzes klidne experimentovat - pouzij i mydlo, hrej si s hubkou. Zajimej se o novinky, zacni uvazovat treba o sprse. Vse zalezi pouze na tobe. Zkus si umyt i nohy, tvuj pritel to jiste oceni.

* * * * * * * * * *

V posledni dobe jsem si vsimla, ze mam nejakou nazloutlou plet. Hrozne mi to vadi, jsem tercem posmechu svych znamych. Nemela bych treba navstivit nejakeho doktora? Huyan Chen (18)

To je zbytecne, proste se musis smirit s tim, ze Cinane jsou vsichni zluti. A pokud se ti znami smeji, nic si z toho nedelej. Proste se usmivej, bud v pohode a rikej si, ze jsou to stejne jenom zasrani hajzlove a zaslouzili by postrilet.

* * * * * * * * * *

Uz dva dny chodim se skvelym klukem, panem bajecnym. Ve vsem si rozumime, akorat pri sexu mam podezreni, ze svuj orgasmus jenom predstira, aby mi udelal radost. Byla by to skoda, chceme se totiz pristi tyden brat a nerada bych, kdyby nam tato malickost mela znicit nasi vecnou lasku. Da se poznat, zda je partneruv orgasmus skutecny? Monika (11)

Bohuzel, Moniko, neda. Muzi maji v techto vecech znacnou vyhodu a i ja mam nekdy co delat, abych zjistila pravdu. Ackoliv jedno reseni by tu bylo.Urcite jako spravna dospela zena pouzivas hormonalni antikoncepci. Zkus ji na chvili vysadit a pokud se ti za devet mesicu narodi dite, budes mit jistotu, ze jeho orgasmus byl skutecny. To za to stoji, co rikas?

* * * * * * * * * *

Mam rada rychly sex, ale muj pritel vzdy vyzaduje predehru. Nekdy mu staci pouze kratsi ouvertura k Figarove svatbe od Newyorske filharmonie, jindy ale musim vydrzet treba i Dvoraka, Smetanu a Beethovena po sobe. Vubec nejhorsi je Wagner. Honza pak nadava, ze u toho usinam. Neznate nejake jine typy predeher? Byla bych vam moc vdecna. Jana (28)

Ale jiste, ze znam. Zkus na sveho pritele treba masaz, to se muzum libi. A klidne mu k tomu muze hrat jeho hudba. A jak na to? Poloz si ho pekne na zem a pomalu ho vysvlec z kosile. Zada mu pak natri nejakym jemnym olejem, vhodny je vegetol, nebo octem. Dal uz je to na tobe. Obvyklou praxi je obout si gumaky nebo kanady a parkrat se mu v nich po zadech a po hlave prejit. V Thajsku je tohle jeden z nejoblibenejsich zpusobu. Uvidis, ze bude kricet blahem.

* * * * * * * * * *

Pokazde, kdyz jedu v preplnenem trolejbusu, tajne osahavam strojek k oznacovani jizdenek. Mam z toho strasne pekny pocit. Je to normalni? Nekde jsem se docetla, ze takove lidi zaviraji do blazince. Andrea (14)

Mas pravdu, jestli na tebe prijdou, nejspis te zasijou nekam na psychiatrickou lecebnu, oddeleni tezkych deviaci. Budes tam sama na pokoji a kazdou noc te budou navstevovat zmrzaceny udrzbar s opilym kotelnikem. Jejich smrduty dech pak budes citit po zbytek sveho zivota, pokud driv nespachas sebevrazdu. Nejspis zacnes pit a pichat si nejaky to svinstvo. Ja to moc dobre znam, devenko. Prestan s tim, dokud je cas.

* * * * * * * * * *

Byla jsem v sobotu se svym pritelem Radkem na zabave. Byla jsem tam ohrome stastna, byl to prekrasny zazitek. Akorat kolem pulnoci mi partner pozvracel kabelku, bundu a vlasy. Mam ted strach, ze otehotnim. Jaka je pravdepodobnost? Katka (16)

Celkem vysoka. Bohuzel to nelze presne vycislit, zde take zalezi na ruznych okolnostech. Kolik toho vypil, jake mnozstvi, zda meli snatky v pribuzenstvu, jestli bere nejake prasky... Pocitej moznost tak padesat na padesat, nebo si nechej poradit od publika.

* * * * * * * * * *

Hrozne mi vadi, ze pri milovani maji moji partneri zavrene oci. Nevim potom, zda jsou se mnou spokojeni a jestli z toho maji stejne nadherny pocit. Magda (38)

Ahoj Magdi, my uz se prece zname. Pracovala jsem na klinice ve stejne dobe, kdy ty jsi se tam lecila ze svych nekrofilnich sklonu. Jak vidim, neprilis uspesne. Budes muset smirit s tim, ze tvi milenci maji oci jednou provzdy zavrene. Strasne rada bych ti pomohla, ale ja jsem pouze doktorka psychiatrie. U me sve stesti nenajdes. To budes muset u nejakeho chirurga ci patologa. Preji hodne stesti.
zpět na seznam
ohodnoť povídku:
1 2 3 4 5

Doporučujeme: Cestovní systém Dřevo Plzeň Emona Kroni Maledivy PixelEU Referáty Taxi Plzeň Vtipy Weby na míru Zvesela